Obsah:

Aká stará je moja medzištátna batéria?
Aká stará je moja medzištátna batéria?

Video: Aká stará je moja medzištátna batéria?

Video: Aká stará je moja medzištátna batéria?
Video: 💘Výklad karet... Co ke mně cítí, co bude dál? 👩‍❤️‍👨+vzkazy🙏 2024, Smieť
Anonim

Ako to môžem povedať? vek z moja batéria ? Je vyrytý 4- alebo 5-miestny kód dátumu odoslania the kryt každého Medzištátna batéria pri the čas batériu je odoslaný z the výrobný závod. Tento kód je možné vidieť iba pri pohľade zhora the vrch batériu.

Otázkou tiež je, ako dlho by mala medzištátna batéria vydržať?

Tento kód vám povie, kedy batéria bol odoslaný z továrne do nášho miestneho podniku Medzištátna batéria veľkoobchodný distribútor. Ďalšie číslice hovoria, kde sa nachádza batéria bola vykonaná. Auto batérie vydržia v priemere tri až päť rokov.

Následne je otázka, či je dátum na autobatérii dátumom spotreby? Poznaj svoje Autobatérie Vek: Väčšina autá vyžadujú 12 voltov batérie ktoré trvajú tri až päť rokov. Ak budete mať šťastie, uvidíte na ňom jednoduchú kruhovú nálepku batéria s dátum v tomto formáte: „9/13“, čo znamená september 2013. Iné však batérie by mal mať plastový pásik s kódom.

Tiež vedieť, ako stará je moja batéria Toyota?

Auto batérie bude efektívne fungovať asi tri až päť rokov. To je dosť široký časový úsek, takže nájsť absolútny dátum vypršania platnosti je takmer nemožné. Raz však váš Batéria Toyota je pod kapotou asi tri roky, mali by ste ho každých šesť mesiacov nechať skontrolovať odborníkom.

Aká stará je moja batéria Motorcraft?

Ako skontrolovať dátum batérie motorového vozidla

  1. Nájdite nálepku alebo pečiatku na batérii, ktorá obsahuje reťazec písmen a číslic usporiadaných v kóde. Na batérii Motorcraft je táto umiestnená na bočnej strane puzdra na batériu.
  2. Identifikujte prvý znak kódu.
  3. Pozrite sa teraz na druhý znak v kóde.

Odporúča: